Termodinamica

Contactați echipa noastră:

Incalzire In Pardoseala

Incalzire In Pardoseala

Solutiile radiante Uponor furnizeaza un mediu mai confortabil din punct de vedere termic pentru locuinte si birouri. Solutiile noastre sunt ideale pentru utilizarea surselor de energie regenerabile si ajuta la reducerea consumului de energie si a emisiilor de CO2. Solutiile noastre ofera cele mai bune premise pentru un climat ideal in interior. Uponor furnizeaza sisteme radiante prin pardoseala pe baza de agent termic.

Datorita temperaturilor scazute folosite in sistemele radiante pentru incalzire, acesta este modul cel mai eficient din punct de vedere energetic de a distribui caldura in interiorul cladirilor. Temperaturile scazute ale agentului termic folosite permit obtinerea unei eficiente optime a surselor de caldura, sursele de energie regenerabile fiind ideale, cum ar fi pompele de caldura pamant-apa sau aer-apa.

Aceasta conduc la cele mai mici consumuri posibile de energie primara si emisii de CO2 reduse. In acelasi timp, incalzirea radianta ofera cel mai bun confort locuitorilor si chiar poate fi folosita pentru racire fara costuri suplimentare. Intreaga instalatie este invizibila, ceea ce va confera libertate in alegerea oricarui stil arhitectural.

Uponor Tecto – temperatura perfectă în toate anotimpurile

Sistemul umed Uponor Tecto este un sistem radiant de încălzire și răcire în pardoseală, care poate fi utilizat în case unifamiliale sau pentru constructii comerciale la scară largă. Cu sistemele Tecto distribuția căldurii pe suprafețe mari asigură temperaturi plăcute în încăpere. De asemenea, poate fi folosit atât pentru încălzirea în timpul iernii, cât și pentru răcire vara. Sistemul combină confortul, eficiența energetică și eficiența costurilor
 

Incalzire pardoseala premium

Domenii de aplicare:

  • Încălzire și răcire în pardoseală
  • Montaj umed
  • Potrivi pentru clădiri comerciale și rezidentiale
  • Pentru utilizare cu șapă pe bază de ciment și anhidrit

Termodinamica SRL este partener UPONOR din anul 2000, avand in spate peste 22 ani de experienta in colaborarea dintre noi. Pentru mai multe detalii, click pe butonul Cere cotatie.