Termodinamica

Contactați echipa noastră:

Despre noi

Despre Noi

Cateva cuvinte despre Termodinamica

Compania TERMODINAMICA si-a inceput activitatea in anul 1998, in domeniul instalatiilor termice, de climatizare, ventilatie si tehnico sanitare. Va invitam acum la un tur virtual in lumea complexa a instalatiilor pentru a va asigura de calitatea serviciilor de care beneficiati.

Obiectivul nostru este cresterea confortului dumneavoastra.

Cum? Prin oferirea de solutii moderne si eficiente pentru confortul interior al locuintei dumneavoastra, a biroului sau a spatiilor comerciale de care dispuneti. Si aceasta cu ajutorul sistemelor de instalatii de ultima generatie.

Suntem la dispozitia dumneavoastra cu servicii complete de consultanta si proiectare, de montare si service pentru diversele instalatii, alaturi de siguranta si flexibilitate in alegerea celei mai potrivite solutii.

Inainte de toate, dorim sa va spunem ca cele mai bune solutii sunt cele care vi se potrivesc. De aceea, ofertele noastre sunt personalizate pentru a implini cu exactitate necesitatile spatiului dumneavoastra, fie ca este vorba despre locuinta, birou, spatiu comercial, industrial etc.

Iata ceea ce va oferim noi in acest sector al instalatiilor termice si tehnico sanitare: pompe de caldura, panouri solare, centrale termice pe gaz, microcentrale electrice, cazane pe combustibil solid, sisteme de incalzire si racire in pardoseli, sisteme climatizare si tratare a aerului, sisteme de incalzire si racire cu ventiloconvectori si aeroterme, sisteme de incalzire cu generatoare de aer cald si tuburi radiante, sisteme de incalzire cu radioatoare De asemenea, pentru instalatiile de incalzire va puteti baza cu incredere pe serviciile de consultanta si proiectare a profesionistilor nostri.

PARTENERI